Meny
- hele året
Kaffe, vafler, hjemmebakst og middagsmat - hver dag i hele åpningstiden.
Middagsmaten varierer etter årstiden.
Middagsservering
Lørdager
Middagsbuffét m/dessertbord eller tallerkenretter
Søndager Stor koldtbuffét med varm og kald tradisjonsmat m/dessertbord
NB: Ingen bordbestillinger på søndager.
Middag kan også bestilles i åpningstiden, av små og store grupper (2 - 80 personer).
Vi satser på tradisjonskost på Torsætra. Hvorfor reise langt etter råvarene, når vi har så mye godt her på Toten? Vi satser heller på det kortreiste.
Hos oss serverer vi for eksempel epler fra Totenvika, lauk fra Starum, poteter fra Rossgutua, abbor/røye/ørret fra Totenåsen, gjedde fra Mjøsa, tyttebær fra Skreifjella, agurk fra Totenvika, persille & grønt fra Bilitt, og ferske egg fra Toten. Og selvfølgelig skal du få smake elg fra Toten!
|