Fagkunnskap gir trygghet

 

 

 

Meny


- hele året

Kaffe, vafler, hjemmebakst og middagsmat - hver dag i hele åpningstiden.

 

Middagsmaten varierer etter årstiden.

 

Middagsservering

Lørdager

Middagsbuffét m/dessertbord eller tallerkenretter

 

Søndager
Stor koldtbuffét med varm og kald tradisjonsmat m/dessertbord

 

NB: Ingen bordbestillinger på søndager.

 

Middag kan også bestilles i åpningstiden, av små og store grupper (2 - 80 personer).

 


 

Vi satser på tradisjonskost på Torsætra. Hvorfor reise langt etter
råvarene, når vi har så mye godt her på Toten? Vi satser heller på det
kortreiste.


Hos oss serverer vi for eksempel epler fra Totenvika, lauk fra Starum,
poteter fra Rossgutua, abbor/røye/ørret fra Totenåsen, gjedde fra Mjøsa,
tyttebær fra Skreifjella, agurk fra Totenvika, persille & grønt fra Bilitt, og ferske egg fra Toten. Og selvfølgelig skal du få smake elg fra Toten!

www.torsetra.no © 2010 - Send e-post Torsætra ved Frode Skogstrand, 2848 Skreia. Tlf. 61 16 61 09
Foto:
Jon Olav Andersen| Webansvarlig: Bjørn Bergersen