Fagkunnskap gir trygghet

 

 

 

 

Åpningstider, meny og annen generell info

 

OBS! Vi har andre åpningstider i Påskeuka. Se forsiden.

 

Våre åpningstider

torsdag - fredag kl. 10.00 til 16.00

Kaffe/te/min.vann  Div. kaker, smørbrød,

Fra 13.00 - 15.30 tilbyr vi noen forskjellige tallerkenretter.

 

Lørdager, 10.00 til 17.00
Serverer vi en kald buffet fra 13.00 - 17.00 som inneholder: Spekemat m /tilbehør, litt fisk, salater m/dressing, godt brød & smør. Varmdisk med div. stek, karbonader, kjøttkaker, stuinger og grønnskaer, saus og poteter. Dessertbord m/kaffe.

 

Søndager, 10.00 til 17.00
Stor koldtbuffét med massevis av gode smaks opplevelser. Varmdisk med herlige retter fra det Norske kjøkken. Stort dessertbord m/kaffe fra kl. 13.00 - 17.00

 

 (Vi har andre åpningstider resten av året!)


Vi satser på tradisjonskost på Torsætra. Hvorfor reise langt etter
råvarene, når vi har så mye godt her på Toten? Vi satser heller på det
kortreiste.


Hos oss serverer vi for eksempel epler fra Totenvika, lauk fra Starum,
poteter fra Rossgutua, abbor/røye/ørret fra Totenåsen, gjedde fra Mjøsa,
tyttebær fra Skreifjella, agurk fra Totenvika, persille & grønt fra Bilitt, og ferske egg fra Toten. Og selvfølgelig skal du få smake elg fra Toten!

 

Gratis parkering på den nye parkeringsplassen for kafégjester hele året.


Bussturister er velkomne sommer som vinter. vi tar imot bestillinger fra grupper på åtte til 80 personer. Bussturer med bevertning bør bestilles minst en uke i forveien.

 

Nå kan vi ta imot opp til 80 gjester i den nye spisesalen vår.

Vi har egen meny for bussturister. Gode norske menyer, riklige posjoner.

Ring eller send en mail.

 

Vi anbefaler kaffe og vafler, duggurd eller middag. Duggurd er tradisjonsmat som serveres fra klokka 11.00 på formidagen.

 

Vi har egen skogdriftsutstilling på tunet evnt. med guide som forteller historier fra gamle dager. (Guide må bestilles).

 

 

www.torsetra.no © 2010 - Send e-post Torsætra ved Frode Skogstrand, 2848 Skreia. Tlf. 61 16 61 09
Foto:
Jon Olav Andersen| Webansvarlig: Bjørn Bergersen